• Uitverkocht

  Milky Nutz 19 mm - 5 Kg
  Milky Nutz 19 mm - 5 Kg

  MILKY NUTZ

  ✅ Meerdere Noten ingredienten✅ ​Proteïne poeders✅ Tijgernoot siroop ✅ Pinda's extract✅ Karamel flavour
  Karpers zijn gek op tijgernoten. Waarom geen boilie die de tijgernoot bijna evenaart! Milky nutz is…

 • Uitverkocht

  Proteïne 19 mm - 5 Kg
  Proteïne 19 mm - 5 Kg

  PROTEïNE

  ✅ Amino Acids✅ Melk Poeders✅ Cornsteep Sweet liquid✅ Vitamine en mineralen✅ Kelp en hennepzaad. ''Proteïne'' Boilie is de ''next level'' aas op de markt. Elk ieder weet dat spieren gebouwd zijn door proteine.…

 • Uitverkocht

  C Krill 19 mm - 5 Kg
  C Krill 19 mm - 5 Kg

  C KRILL
  Ingrediënten
  ✅ Wateroplosbarevloeistoffen✅ Vrije aminozuren✅ Essentiele oliën✅ Krill ✅ Chillie specerijen✅ Aroma's✅ Smaakversterkers✅ Eetlustopwekkers

  ''Krill'' een voedingssupplement waar een zwaar…

 • Uitverkocht

  Scopex 80' 19 MM - 5 Kg
  Scopex 80' 19 MM - 5 Kg

  SCOPEX 80'
  Ingrediënten

  ✅ Vrije aminozuren
  ✅ Aroma's
  ✅ Wateroplosbare vloeistoffen
  ✅ Eetlustopwekkers
  ✅ Smaakversterks
  ✅ Bird-foods
  De oeroude smaak Scopex! Wie kent het niet? Dat heeft hij te danken aan de…

 

Instant boilies kopen FTB

Instant boilies kopen doe je bij FTB. Wij hebben bewezen boilies waarmee jij meer karpers gaat vangen. Onze boilies zijn ontworpen speciaal voor karpervissen.  


Over boilies van FTB

Boilies zijn ontstaan begin jaren ‘70. Vissers willen speciaal gaan vissen op karpers. Als snel kwamen ze erachter dat een stukje brood niet voldoende was voor de karpers. De boilies zijn ontstaan in Engeland en de naam komt ook uit Engeland. De techniek is de boilie (boiled - boilie) te koken, waardoor er een harde laag ontstaat aan de buitenkant. Witvissen en andere vissen kunnen hier niet doorheen bijten, karpers hebben hier geen moeite mee. Tot de dag van vandaag zijn boilies meest bekende aassoort om karpers mee te lokken en vangen. Wij hebben de boilie verfijnd en unieke smaken toegevoegd zodat jij nog meer smaken vangt!


Het gebruik van FTB boilies

Boilies gebruik je omdat je gericht op karpers wil vissen. Door de hardheid van de boiles is het minder witvis gevoelig. Het voer blijft langer op de bodem zodat de karper hiervan kan profiteren oftwel 'smikkelen'.

De ronde vorm van de boilies maakt het voeren makkelijk doormiddel van een werppijp of een katapult. Voor een kortere afstand gebruik je een katapult en voor wat grotere afstanden een werppijp.


Feed the beast boilies

Feed the beast biedt boilies aan waar de karpers verzot op zijn. Smaken die zich al in het verleden hebben bewezen. Ben je toe aan iets anders? Ontdek dan de boilies van FTB Line.

 

 

© 2018 - 2021 ftb-line | Karpervoer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel