per pagina
 • Baitbooster Scopex 80 500 ML
  Baitbooster Scopex 80 500 ML

  ✅ Pva vriendlijk✅ Hoog geconcentreerd✅ Afsluitbare dop✅ Handig flesjeJe boilies een boost geven? Baitbooster geeft je een extra signaal om de karpers te laten azen.

  € 7,99
 • FTB Supreme 19 mm - 5 Kg
  FTB Supreme 19 mm - 5 Kg

  FTB SUPREME

  ✅ Vitamine en mineralen✅ Appetite stumilators ✅ Copens Advance pallets ingredienten✅ Natuurlijke extracten ✅ Wateroplosbare Proteine

  Ftb Supreme is een boilie dat is samengesteld in samenwerking met…

per pagina

 

FTB-line voor het beste karpervoer.

Wil jij het beste karpervoer? Wij zijn Feed The Beast. Wij hebben bewezen boilies waar karpers verzot op zijn. Wij zijn er voor de echte karpervissers. Wil jij ook meer en grotere karpers vangen? Bestel onze boilies en je weet zeker dat je karpers gaat vangen. Ons assortiment is uitsluitend voor de echte karpervisser. Wij hebben ons assortiment er speciaal op ingericht. Wij verkopen: Instant Boilies, Instant Pop-Ups, Liquids en Hookbaits.


Boilies kopen

Boilies zijn niet meer weg te denken bij karpervissen. Onze FTB boilies zijn bereid met verschillende verse ingrediënten. Wij hebben voor jouw de beste boilies smaken geselecteerd welke te bestellen zijn op onze Boilie pagina.

“Welke boilie je ook kiest, wij zijn ervan overtuigd dat je met onze boilies mooie karpers gaat vangen!”


Pop-ups kopen

Pop-ups is aanvullend op je boilies voor het vangen van karpers. Onze Pop-ups hebben we uitgebreid getest en een selectie gemaakt van de meest succesvolle Pop-ups voor elke situatie. Pop-ups kopen? Bekijk hier onze pop-ups.


Liquid voor boilies kopen

Happen de karpers niet? Wil je karpers een extra signaal afgeven om te laten bijten? Koop liquid voor boilies. Deze liquid zorgt ervoor dat de karpers gewilliger worden om te laten azen. Wij zijn grote fan om je boilies te laten soaken met een boilie booster, lees meer over onze liquid voor boilies op onze pagina.

 


Hookbaits kopen voor karpervoer

Heb je een voerplek aangemaakt of ga je lekker een dagje instant vissen? Dan zijn de hookbaits onmisbaar om je karper te strikken.
Door de hoge dosering natuurlijke flavours biedt je een haakaas aan dat eerder opvalt dan de rest.
Lees meer over onze Hookbaits op onze pagina.


Vragen of advies over karpervoer? Neem contact met ons op. We helpen je graag! Neem hier contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 ftb-line | Karpervoer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel